Hoida ja helli ihoasi

Iholla on tärkeä tehtävä suojata meitä tuulelta, tuiskulta ja auringolta. Jotta ihosi pysyisi hyvässä kunnossa, tarvitsee se hoitoa ja kosteutta. Oikea ihonhoitotuote valitaan ihotyypin ja tarpeen mukaan. Mieluisimman tuotteen löydät parhaiten kokeilemalla. Henkilökuntamme auttaa ja neuvoo mielellään.

Suomessa kylmä talvi asettaa kasvojen ihon kovaan rasitukseen. Talvella kannattaakin käyttää hoitavia ja kosteuttavia, mutta vedettömiä voiteita. Kesäkuumalla taas kevyempi vaihtoehto on miellyttävämpi.

Kosmetiikka- ja ihonhoitosarjat apteekissa

Apteekkikosmetiikkasarjat ovat korkealaatuisia ja tarkkaan valittuja tuotteita, joista useimpia saat vain apteekista.

 

Aco

ACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää tuotteita sekä kauneuden- että iho-ongelmien hoitoon. Siksi ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Tuotekategoriat voidaan jakaa viiteen ryhmään: akne, kasvot, intiimihygienia, suun ja hampaidenhoito sekä aurinkotuotteet.
Linkki sarjan omille sivuille»

 

Avene

AVÈNE

Kaikki Avene tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan avene terveyslähdeveteen. Veden ihoa parantava ja rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700 luvulta lähtien ja myöhemmin myös ihotautilääkärit ovat sen todenneet. Avene-veden rauhoittavasta vaikutuksesta ihoon on tänä päivänä julkaistu jo 50 kliinistä tutkimusta. Kaikki Avene tuotteet valmistetaan ISO 9002 -laatustandardin mukaisesti. Tuotteet ovat hypoallergeenisia, ei komedogeenisiä (ei mustapäitä aiheuttavia) sekä testattu kliinisin kokein ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Linkki sarjan omille sivuille»

 

EUCERIN              

Hoitava Eucerin®-ihonhoitosarja sisältää turvallisia ja tehokkaita tuotteita, jotka ovat kehitetty erityisesti herkälle iholle. Eucerin® tuotteet auttavat säilyttämään tai palauttamaan ihon terveyden. Linkki sarjan omille sivuille»                                                                                                                                                                                                                                                        

Favora

FAVORA

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat mahdollisimman puhtaita ja turvallisia, eikä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita ole käytetty. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.
Linkki sarjan omille sivuille»

 

IDUN MINERALS                      

IDUN Minerals on ruotsalainen sarja hoitavia ja suojaavia mineraalimeikkejä, jotka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille kuivasta rasvoittuvaan. Tuotteet sopivat myös herkkäihoisille ja erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Ne eivät sisällä turhia lisäaineita ja tuotteissa käytetyt mineraalit ovat erittäin tarkasti puhdistettuja. Sarjaan kuuluu laaja valikoima värikosmetiikkaa meikkivoiteesta kynsilakkaan. Valikoimassa on myös laadukkaat meikkisivelmimet sekä niille tarkoitettu puhdistusaine. Linkki sarjan omille sivuille»

LA ROCHE-POSAYLa_roche_posay

Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden. Näin La Roche-Posay pystyy vastaamaan kaikkien herkkäihoisten kuluttajien tarpeisiin.
Linkki sarjan omille sivuille»

LOUIS WIDMER

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.
Linkki sarjan omille sivuille»

 Sebamed

SEBAMED

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka PH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka PH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin.

Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.
Linkki sarjan omille sivuille»

 

Vichy

VICHY

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.
Linkki sarjan omille sivuille»